Absenteism și tentative de fraudă și la a doua probă a examenului de Bacalaureat, în Caraș-Severin

 

Proba scrisă obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie – din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, s-a desfășurat astăzi și în cele zece centre de examen din județul Caraș-Severin.

 

La proba scrisă obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie – din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, în județul Caraș-Severin au fost prezenți 1.550 de candidați din totalul de 1.648 de absolvenți de liceu care s-au înscris la aceste discipline. „La proba de astăzi nu au participat 96 de candidați. Au fost eliminați doi candidați pentru tentativă de fraudă. Aceștia nu vor putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat”, a declarat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, Ioan Chiosa.

 

CITEȘTE ȘI: BAC 2021, proba la Limba și literatura română: În Caraș-Severin, patru candidați eliminați din examen și 65 de absenți

 

Examenul național de Bacalaureat va continua mâine, 30 iunie, cu proba la alegere a profilului și a specializării, urmând ca joi, 1 iulie, să se desfășoare proba la Limba și literatura maternă. Rezultatele finale vor fi publicate pe 9 iulie.

 

Sursă foto: pressalert.ro

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite