Accident rutier la Jupa, între două tiruri și un autoturism

 

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în această după-amiază pe Drumul Național 6, în apropiere de municipiul Caransebeș.

 

Accidentul rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism a avut loc puțin înainte de ora 17.00, pe Drumul Național 6, între Caransebeș și Lugoj, în zona localității Jupa. În urma accidentului, două persoane, șoferul autoturismului și cel al tirului care s-a răsturnat, au avut nevoie de îngrijiri medicale. „Șoferul autoturismului, rămas încarcerat, a fost extras de către echipajul de descarcerare, în stare de conștiență, iar apoi a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, iar șoferul tirului răsturnat, care prezenta răni minore, a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la același spital”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”, Iulia Rusan.

 

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat în zonă, circulându-se pe ruta ocolitoare Zăgujeni – Prisaca – DN 6 sau retur.

 

Polițiștii care efectuează cercetarea la fața locului urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea acestuia.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite