ACS Banat Girls a pierdut duelul cu Universitatea Alexandria. Lotul reşiţean va suferi modificări în pauza de iarnă

Prim-divizionara de fotbal feminin ACS Banat Girls a încheiat toamna competiţională cu un meci afară, pe terenul formaţiei Universitatea Alexandria. Din păcate, fetele din Banat n-au adus puncte din această deplasare. Prima repriză a fost una relativ echilibrată, scorul pauzei fiind de 3-2 în favoarea gazdelor. Partea a doua a întâlnirii a consemnat desprinderea decisivă a Universităţii Alexandria, care s-a impus în cele din urmă cu scorul de 7-3. Pentru ACS Banat Girls au marcat Adelina Ion, de două ori, şi Nicoleta Lazăr. La finele toamnei competiţionale, nou-promovata ACS Banat Girls are 6 puncte în cont, şi se află pe locul 9 în ierarhia Ligii I. În primăvară, fetele din Banat vor lupta în play-out pentru evitarea retrogradării. Lotul reşiţean va suferi unele modificări în pauza de iarnă, anunţă antrenorul Daniel Amariei.
„Pe alocuri am arătat chiar bine în această partidă. Unele fete şi-au dat tot interesul, altele nu s-au ridicat la nivelul partidei şi s-a văzut în final, când scorul a luat amploare. Vom vedea cu fete mergem mai departe, deoarece în play-out ne dorim să ne întărim lotul şi totodată să reziliem nişte contracte cu anumite jucătoare care probabil nu s-au ridicat la nivelul aşteptat. Din acest motiv am şi vrut să rulez toate fetele în acest joc, să mă conving 100% că sunt anumite fete care nu au ce să caute în lotul nostru. Nu ştiu dacă vom lua însă aceste decizii până nu vom aduce alte fete, pentru că este greu să facem transferuri în Liga I de fotbal feminin. Fetele nu prea vor să vină la Reşiţa. Nu avem cu ce să le atragem, ştiţi că nu excelăm pe partea financiară. Ca nivel de echipă, de asemenea, nu cred că îşi doresc fete din play-off să vină să joace la noi în play-out, aşa că va fi un pic mai greu. Dar ne dorim să ne întărim, să începem o reconstrucţie, deoarece noi am mers pe ideea că, dacă am promovat cu lotul ăsta, să le dăm o şansă jucătoarelor care au dus greul până în momentul de faţă. Doar că este un alt nivel, un nivel la care nu mai merge să păcălim fotbalul, ca să spun aşa”, a declarat principalul formaţiei reşiţene.
Lotul echipei ACS Banat Girls intră acum în vacanţă, pregătirea urmând a fi reluată spre sfârşitul lunii ianuarie sau la început de februarie. Data exactă va fi decisă în funcţie de calendarul sezonului de primăvară, care nu a fost încă stabilit.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite