Acțiuni de dezinsecție în Reșița

 

În Reșița vor avea loc în aceste zile, în funcție de condițiile meteo, acțiuni de dezinsecție pe domeniul public al municipiului.

 

Primăria Reșița aduce la cunoștință că operatorul căruia i-au fost delegate activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, SC DD CHIM SRL Hunedoara, va efectua în perioada 14-15 iunie 2021, în funcție de condițiile meteorologice, lucrări de dezinsecție (combaterea insectelor) pe raza domeniului public al municipiului.

 

„Lucrările vor fi efectuate atât de la sol, cu utilaje de mare capacitate, cât și prin avio-tratament (combaterea ţânţarilor cu avioane utilitare).

Substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt Cymina Ultra, Deltatim Plus și Vectobac WG, produse avizate de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională de Produse Biocide.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit/decalat.

De asemenea, rugăm apicultorii să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor în intervalul de desfășurare al tratamentelor avio, în data de 15.06.2021, între orele 06.00-10.00 și 19.00-22.00, astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații ale acestora.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau prin e-mail mediu@primariaresita.ro.”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available