Adrian Torma, aliat cu Mocioalcă și la înjurături. De la „Dă-te-n p**a mea!” la „F**u-ți gâtu’ mă-tii!”

Un incident petrecut sâmbătă după-amiază, în preziua alegerilor, în Moldova Nouă l-a avut printre protagoniști pe primarul orașului, Adrian Torma.

Un adversar politic al lui Torma, Ion Cârpian, a sesizat ieri, în jurul orei 15, Poliția Orașului Moldova Nouă asupra faptului că primarul împreună cu trei apropiați ai acestuia i-au încadrat mașina față-spate, i-au cerut să se dea jos de la volan și sunt pe cale să-l ia la bătaie. „Scoateți bâta din portbagaj, că eu plătesc amenda!”, ar fi strigat edilul către ortacii săi.

Imediat înaintea sosirii echipajelor de poliție, Adrian Torma și ai lui (șoferul Iovița Pavlovici și doi angajați de la firma familiei Torma, Autoalex, Angelco Ilici și Mircea Josan) s-au grăbit să dispară din zona incidentului. Dar o altă persoană aflată de față a apucat să-l filmeze câteva secunde. „F**u-ți gâtu’ mă-tii!”, se aude primarul Torma adresându-i-se lui Ion Cârpian. Acesta este șeful Ocolului Silvic Moldova Nouă și candidat pentru funcția de consilier județean din partea principalului partid opozant alianței din care face parte Torma, create de Ion Mocioalcă.

„De peste 30 de zile sunt monitorizat video și audio, sunt provocat continuu eu și apropiații mei”, a scris aseară pe pagina sa de Facebook Adrian Torma, nemulțumit probabil că a fost filmat comportându-se ca un ghiolban. Despre latura penală așteptăm să se pronunțe organele de specialitate. Până la această oră, Poliția nu ne-a oferit detalii despre incidentul dintre Torma și Cârpian.

Sursă video: FB Sindia Verdeț

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite