Marius Damian, administratorul public al CJ Caraș-Severin, amendat pentru campanie electorală ilegală!

Probabil disperat că pierd teren ai lui (nici noi nu mai știm dacă e la PSD sau PRO România, că oficial nu mai putea fi membru de partid), administratorul public al județului, Marius Damian, nu se mai poate opri din făcut campanie electorală. Deși legea spune că de sâmbătă, de la ora 6, încetează orice propagandă electorală, Marius Damian s-a folosit de contul său de Facebook pentru a o promova pe actuala primăriță din Teregova.

Doar că polițiștii au fost pe fază și l-au amendat pe acest angajat al Consiliului Județean. Cu ceva vreme în urmă, pe când realizam o emisiune la o televiziune locală, am spus că tocmai asta mai lipsea județului ăstuia năpăstuit, încă o funcție bine plătită, după ce CJ Caraș-Severin are un președinte, doi vicepreședinți și un secretar general. Ulterior, Marius Damian m-a admonestat că eu critic această decizie și am spus că eu n-am o problemă cu persoana, ci cu decizia luată, al cărei rost nu-l pot pricepe. Dragă Marius, acum am înțeles, se pare c-ai fost angajat acolo să aduci firma care să dea foc Palatului Administrativ și să faci campanie electorală. Lucru pentru care ai plecat de pe un post de director adjunct la OSIM. Probabil că se merită!

„Astăzi (ieri, 26 septembrie, n.r.), la ora 16.37, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat postează mesaje electorale pe internet. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că pe pagina de profil de pe o rețea de socializare aparținând unui bărbat din Teregova, au fost postate public un mesaj și un videoclip ce conțineau mesaje electorale.
Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.400 de lei pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale”, ne-a declarat inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite