CSM Reşiţa face echipă cu primarul Ioan Popa! Cristian Bobar: „Îi dedicăm victoria de la Buzău” [VIDEO]

Echipa de fotbal CSM Reşiţa îi oferă primarului Ioan Popa cel mai frumos cadou sportiv, chiar la finalul primului său mandat! Învingători pe terenul formaţiei Gloria Buzău, rosso-nerii dedică victoria edilului-şef al urbei de pe Bârzava, cu convingerea că acesta va rămâne şi pe mai departe acelaşi om pasionat şi iubitor de sport.

Mesajul de susţinere vine din partea lui Cristian Bobar, preşedintele grupării CSM Reşiţa, care speră ca, împreună cu Ioan Popa, să ducă echipa acolo unde o vor suporterii – în Liga I!

„Noi azi am luptat şi am câştigat! Dedicăm victoria domnului primar Ioan Popa, cel care susţine întreg sportul reşiţean: fotbal, lupte, karate, handbal, basket, de doi ani încoace, de când colaborăm. Ne-am bucurat împreună şi am suferit la eşecuri, dar am avut încrederea lui tot timpul. Nu promitem, dar suntem siguri ca va veni momentul când CSM Reşiţa va fi acolo unde îi este locul şi va juca pe un stadion nou în Valea Domanului! Azi pe teren, mâine la urne, toţi pentru echipă!!!”, a scris Cristian Bobar pe pagina sa de facebook, după succesul de la Buzău.

Totodată, liderul Guardia Ultra, Marcel Gușcă, a distribuit Facebook imagini cu bucuria din vestiarul rosso-nerilor, surprinse imediat după finalul meciului de la Buzău.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

ADVERTISEMENT

Cele mai citite