Ajutoare garantate pentru… persoanele neajutorate. 768 de pachete distribuite în Reșița

768 de pachete cu produse alimentare de bază vor ajunge, în următoarea perioadă, la familiile și persoanele fără venituri sau aflate într-o situație financiară dificilă din Reșița. Pachetele vor fi distribuite în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate.

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa a început, astăzi, acţiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare în cadrul Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD). În total, vor fi distribuite 768 de pachete ce conțin făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez și diverse conserve.

Alimentele vor ajunge la 169 de persoane singure sau familii beneficiare de venit minim garantat, acordat în baza Legii nr. 416 din 2001, la 317 de familii beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277 din 2010, și la 282 de familii sau persoane singure din Reșița care, în urma anchetelor sociale, au fost identificate ca fiind într-o situație vulnerabilă din punct de vedere material.

Distribuirea ajutoarelor se realizează la Direcţia de Asistenţă Socială Reşiţa, cu sediul în Piața Republicii, nr. 44, de luni până vineri, între orele 08:00 – 12:00, până pe data de 19 aprilie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available