Cine (ne în)cântă la Gărâna Jazz Festival în acest an. Organizatorii anunță primii invitați internaționali care vor ajunge în Caraș-Severin

Organizatorii Gărâna Jazz Festival anunță că ediția din 2021 se va desfășura în perioada 7-11 iulie. Și în acest an lista invitaților cuprinde nume mari din jazzul mondial, cum ar fi: Avishai Cohen, Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer, Trygve Seim, Shri Sriram, Bugge Wesseltoft, David Helbock, Vincent Peirani & Émile Parisien, Francesco Bearzatti, Vasko Atanasovski, Mohini Dey.

„Pentru Ediția a XXV-a Gărâna Jazz Festival, vă așteptăm în perioada 7-11 iulie 2021, în Poiana Lupului, să celebrăm împreună, timp de 5 zile, un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului. O parte dintre muzicienii nevoiți să își anuleze concertele în 2020 au răspuns afirmativ participării la Ediția din 2021. Îi așteptăm cu nerăbdare să urce pe scenă. Deși 2020 s-a dovedit un an dificil pentru majoritatea muzicienilor, anul trecut au fost lansate numeroase albume remarcabile, multe urcând rapid în fruntea topurilor muzicale. Câteva dintre ele (poate cele mai bune) le puteți asculta live în această vară, în Poiana Lupului. Am pregătit pentru Ediția a XXV-a o serie de evenimente (lansări și expoziții) și o scenă plutitoare pe Lacul Trei Ape”, arată reprezentanții Fundaţiei Culturale Jazz Banat din Timișoara.

În funcție de scenariile lansate de autorități, pe fondul pandemiei de COVID-19, privind restricțiile impuse, sau nu, în desfășurarea evenimentelor culturale, organizatorii vor anunța în săptămânile următoare informații legate de achiziționarea biletelor și alte evenimente plănuite pentru această ediție. Programul pe zile urmează să fie anunțat după definitivarea line-up-ului. Mai multe detalii despre cazare, transport şi vacanța la Gărâna Jazz Festival sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro.

Sursă foto: FB Garana Jazz Fest

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available