AlerGând la Pădure… pentru comunitate. Ediția a VI-a a concursului va fi cu strângere de fonduri

La Reșița va avea loc în curând o nouă ediție a competiției AlerGând la Pădure. În premieră, aceasta va fi organizată sub forma unui eveniment sportiv cu strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate. Cauzele pentru care participanții la concurs, dar și orice alți doritori pot dona bani sunt: „Fabrica de bicicliști”, „Promovarea șahului în comunitatea reșițeană” și „Tabăra urbană”.

„Alege către ce proiect vrei să meargă taxa ta de participare și vino să facem mișcare împreună!!!”. Cu acest îndemn au lansat organizatorii AlerGând la Pădure înscrierile la cea de-a VI-a ediție a concursului de alergare pe dealurile din jurul Reșiței, programată în 26 aprilie 2020. Cele trei proiecte către care vor fi direcționate fondurile strânse în urma competiției AlerGând la Pădure, fie că este vorba despre taxa de participare, o donație suplimentară sau bani veniți de la susținători din afara concursului, au fost selectate în urma propunerilor făcute de organizațiile neguvernamentale din Reșița.

Aceste proiecte sunt: „Fabrica de Bicicliști” – un program de educație a copiilor prin ciclism – propus de Asociația Club Sportiv BA; „Tabăra urbană” – o serie de ateliere pentru copiii din cartierele Govândari, Lunca Pomostului și Muncitoresc – propus de Fundația Humanitas Pro Deo, filiala Reșița și „Promovarea Șahului în comunitatea din municipiul Reșița” – organizarea unor concursuri de selecție și competiții șahiste pentru copii și juniori – propus de Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin.

Donații pentru aceste cauze comunitare pot fi făcute pe siteul evenimentului: www.alergandlapadure.ro. Tot aici pot fi găsite detalii despre ele, dar și informații referitoare la concursul de alergare.

Competiția AlerGând la Pădure este organizată de Fundația Comunitară Banatul Montan și Asociația Bike Attack, în parteneriat cu Primăria Reșița și alte instituții, organizații și firme private.

Sursă foto: alergandlapadure.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available