Suntem prezenți și pe

Evenimente

“Alergând la pădure” un nou succes! Peste 400 de concurenți au alergat pe potecile din jurul Reșiței

Publicat cu

pe

Și anul acesta Reșița Trail și Bike Attack Reșița au ținut să-i îndrume și să-i ajute pe cei ce vor să descopere Reșița și minunatele sale împrejurimi în cadrul competiției devenită deja tradițională AlerGând la pădure.

Fiind ediția a –V –a , au venit cu noutăți, respectiv cursa scurtă, pentru „începători„ de aproximativ 5 km,  însă destul de grea  având în vedere că a fost organizatp la altitudinea de 300m.

Deasemenea la cursele de 5km și 10 km au fost și probe pentru echipe / ștafetă.

O altă noutate a fost introducerea unei taxe de înscriere, dar care va fi direcționată în totalitate pentru finanțarea unor proiecte ale comunității ale Fundației Comunitare Banatul Montan și Fundației Humanitas pro Deo.

Probele concursului au fost :

  • Cros Reșița “AlerGând la Pădure” sau Cros ”METAL”: +10km, avand o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ +650 m precum si o diferenta de nivel negativa de -650 m.
  • Semi-maratonul Resitei “AlerGând la Pădure”: +20 km, având o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ +1150 m precum ai o diferenta de nivel negativa de -1150 m.
  • Mini Cros Resita “AlerGând la Pădure” sau Cros ” POEZIE”: +5km, avand o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ +300 m precum si o diferenta de nivel negativa de -300 m.

[vc_gallery interval=”3″ images=”5955,5954,5953,5952,5951,5950,5949,5946,5945″ img_size=”full”]

Au luat startul peste 400 de adulți, cărora s-au adăugat mai bine de 100 de copii, din totalul concurenților peste o sută de participanți fiind reșițeni. Unul dintre ei a fost și foarte cunoscut: primarul Ioan Popa care a alergat alături de prietenul său, temerarul Romeo Dunca. Pentru copii au fost organizate probe speciale pe trei categorii de vârstă.

Startul competiției s-a dat sâmbătă, la ora 10, chiar din Centrul Civic al Reșiței iar sosirea a fost tot în inima municipiului reședință de județ.[/vc_column_text][vc_column_text]La categoria open câștigători au fost Denisa Alexandra Bota, la fete și Ionuț Maran la băieți. Scopul declarat al manifestării a fost cunoașterea Reșiței și a împrejurimilor sale, dezvoltarea unei conștiințe prietenoase cu natura și adoparea unui stil de viață sănătos.

Premierea a fost făcută de către campionul reșițean Lucien Hora, campion absolut de viteză în coastă timp de mai multe ediții.[/vc_column_text][vc_column_text]Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC