Târgul de Primăvară dă culoare Reșiței, dar și sărbătorilor pascale

Se apropie Paștile, copiii sunt în vacanță iar părinții lor sunt sau se pregătesc de concediu și o minivacanță de Paști și 1 Mai. Dar a sta numai în casă nu este deloc o soluție așa că Primăria Reșița s-a gândit la toate și le-a pregătit un adevărat program de sărbători reșițenilor.

Dacă în Parcul Tricolorului Piețe Reșița a amplasat mai multe căsuțe cu producători tradiționali, în Centrul Civic s-a deschis deja Târgul de Primăvară. Mii de flori și de culori au invadat Centrul Civic al Reșiței, iepurașul a spus și el prezent, iar distracția și voia bună sunt asigurate de comercianții care au de la vată de zahăr la miere și vișinată, fel de fel de bunătăți așa, ca de sărbătoare!

În perioada 26 aprilie – 2 mai Târgul Primăverii aduce reșițenilor ocazia de a putea gusta din clătitele, îngheţata, gogoşile şi diversele sortimente de dulciuri oferite de comercianţii prezenţi.

În zilele de 26 şi 27 aprilie, începând cu ora 17:00, iepuraşul cheamă copiii pentru a le împărtăşi povestea lui şi pentru a-i provoca la o serie de jocuri distractive. În  29 aprilie dansatorii, orchestrele şi soliştii ansamblurilor de dansuri şi cântece populare „ Vermeşana” coordonaţi de Petrică Chiodan şi „Pusta Banatului” coordonaţi de Eugen Dongea dar şi solişti ai ansamblului Bârzava vor încinge atmosfera în Centru Civic.

”Şi pentru că după mesele imbelşugate de Paşte cu siguranţă s-au acumulat câteva kilograme în plus, în data de 30 aprilie, ora 18:00,  invităm reşiţenii la mişcare în aer liber. Vor avea parte de instruire de la bachata, dans sportiv, street dance până la fitness funcţional” transmite biroul de presă al Primăriei Reșița.

Pentru programul complet accesaţi acest link.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite