Aleșii județeni au ocazia să-și respecte promisiunea cu DJ 573A. Măcar pe ultima sută de metri!

În plină „pandemie” de postări ale decidenților administrativi de la nivelul județului Caraș-Severin cu asfaltări fără număr pe ultima sută de metri preelectorali, Drumul Județean 573A dă în continuare bătăi de cap participanților la trafic.

Aflat pe lista de investiții a Consiliului Județean Caraș-Severin încă din 2016, DJ 573A Greoni – Mercina – Vrani – Ciortea are aceeași stare ca și-n anii precedenți. Din relatările celor care folosesc această rută, poate chiar mai deteriorată. În tot acest timp, tronsonul de șosea județeană a tot fost anunțat pentru reparații capitale, însă toate promisiunile au rămas la stadiul de așteptare. Deși această iarnă a fost blândă, drumul arată ca după un bombardament, iar localnicii se plâng pe rețelele sociale de faptul că „drumurile” lor sunt tot mai dese la societățile ce dețin service-uri auto.

Situația, în mare, este de când mă știu, de mai bine de 20 de ani! Nu au fost efectuate reparații capitale pe această porțiune, ci doar o dată la 2 ani o mașină de griblură aruncată în voia sorții… Am vrut, în urmă cu 2 ani, să facem un protest, însă nimeni nu a vrut să ne dea autorizație! Apoi, la o săptămână după ce s-a auzit de acest protest, să trimită câțiva muncitori pentru a «petici» aceste cratere! Fac aproape zi de zi această rută, având bunicii pe care trebuie să îi îngrijesc la Mercina, numai în ultimele 2 luni am investit aproximativ 4.000 de lei în tot ceea ce ține de direcția mașinii”, ne-a declarat Ionuț Badea.

Nu știm dacă protestul ar fi rezolvat în vreun fel problema celor din Valea Carașului, în sensul în care în august 2016 a mai fost o astfel de acțiune de protest și nimeni, de atunci și până în prezent, nu a luat vreo măsură care să-i mulțumească pe protestatari. La acel protest spontan s-au adunat în special tineri din Ciortea, Mercina și Vărădia, dar și din alte localități aflate pe „drumul oaselor”. Poate citesc aceste rânduri și cei ce conduc Consiliul Județean. Și le vor face o surpriză plăcută șoferilor abonați la DJ 573A.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available