Alfred Loba, la un nou mandat în fruntea tinerilor liberali din Reșița: „Avem potențial, avem oameni inteligenți, dar să nu uităm că trebuie să învățăm din greșelile liderilor politici”

 

Tineretul Național Liberal din Reșița și-a ales echipa de conducere pentru următorii patru ani. În fruntea organizației municipale a fost reales Alfred Loba.

 

La începutul acestei săptămâni, în 13 iunie, a avut loc Conferința de alegeri a TNL Reșița. Cu această ocazie, deloc surprinzător ținând cont de implicarea din ultimii ani în viața comunității locale a filialei municipale liberale de tineret, în funcția de președinte a fost reconfirmat Alfred Dimitrie LOBA. Alături de acesta, din noul Birou de Conducere al TNL Reșița mai fac parte Bogdan ȘTEFĂNIGĂ – prim-vicepreședinte, Daniel AMARIEI, Adrian Daniel CONSTANTIN, Alina Loredana GOIȚI, Alin TULBUREAN, Denis CHESEC, Vlad BISTRIAN, Daniel UNGUREANU, Andrei ANDREȘOIU, Casian ZSOLEI – vicepreședinți, Mihai TURCULEANU, Florina MELINCEANU, Alexandru CHELARU, Andrada Diambra TOMA, Dragos DRONDU, Larisa Beatrice BIHOI, Alexandra Elena IVAN, Raul Adrian HEIMBACH, Bogdan PUFAN, Gabriel GĂLUȘCĂ, Dănuț Grigore SFÎRCIOC, Vlad GEAMBAȘU – membri.

 

După realegerea sa în fruntea TNL Reșița, Alfred Loba a declarat că își dorește ca tinerii liberali din municipiu să învețe nu doar din reușitele liderilor politici, ci și, sau mai ales!, din greșelile făcute de aceștia: „Am ales să candidez pentru încă un mandat de președinte al TNL Reșița deoarece am hotărât cu ani în urmă să contribui activ la dezvoltarea orașului în care trăiesc. Sunt fericit să constat că am construit o echipă puternică, sunt convins că vom reuși să atragem mai mulți tineri alături de noi și împreună să îndeplinim cu succes activitățile viitoare. Avem sprijin, avem potențial, avem oameni inteligenți, dar să nu uităm că trebuie să continuăm să ne perfecționăm, să țintim mereu autodepășirea și să învățăm din reușitele liderilor politici, dar mai ales din greșelile lor. Urez succes întregii echipe și mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată!”

 

În aceeași zi a avut loc și prima ședință a Biroului Politic Local nou ales, în cadrul căreia Cristian Cătălin BORACI a fost desemnat în funcția de secretar general, iar Anita Andreea MATULA – secretar general adjunct.

 

La alegerile interne din cadrul TNL Reșița au participat din partea Organizației municipale Reșița a PNL prim-vicepreședintele Mădălina Chiosa, vicepreședinții Bogdan Matichescu și Andrei Apostol, secretarul executiv Tom Lucian Huruială și secretarul general Dorin Nicolae Bistrian. Biroul Politic Județean TNL Caraș-Severin a fost reprezentat de secretarul general Daniel Amariei.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite