Alianță de centru-dreapta împotriva „blocului retrograd PSD-PNL”

 

Forța Dreptei și-a desemnat echipa care angajează discuțiile pentru constituirea alianței de centru-dreapta, se arată într-un comunicat de presă transmis de partidul condus de Ludovic Orban.

 

Crearea unei alianțe de centru-dreapta din care să facă parte partidele democratice din opoziție devine pe zi ce trece o certitudine. În acest sens, transmite Forța Dreptei, Biroul Politic Național al partidului „salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziție de a constitui o alianță de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024”.

 

Astfel, în acord cu strategia politică adoptată în Conferința Națională a Forța Dreptei și „consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL”, Biroul Politic Național al partidului Forța Dreptei a decis „desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta. Din cadrul echipei Forța Dreptei fac parte vicepreședinții partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase, și secretarul general, George Ionescu”, anunță Forța Dreptei.

 

USR, PMP și Forța Dreptei sunt partidele democratice care intenționează să formeze alianța de centru-dreapta.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available