Alte 24 de ore fără niciun caz nou de coronavirus în Caraș-Severin! 16, la nivel național

16 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând, în această dimineață, la 184, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Însă 7 pacienți au fost declarați vindecați, numărul total al acestora fiind, acum, 16. Printre ei se află și pacientul de 27 de ani din Reșița, primul caz de COVID-19 din Caraș-Severin.

Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani și sunt din Iași (7 cazuri), Suceava (2 cazuri), Neamț (2 cazuri), Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița Năsăud și Vrancea, câte un caz.

Din cele 184 de persoane confirmate pozitiv, 16 au fost declarate vindecate și externate, 15 din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și unul de la București. În cursul acestei zile vor mai fi externate alte 3 persoane de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

În total, în Caraș-Severin se află în autoizolare 369 de persoane, iar alte 56 sunt în carantină. La acest moment, în centrele din județ sunt disponibile 502 paturi de carantină.

Continuarea, aici.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite