UPDATE 3. Amendă de 10.000 de lei pentru un bocșean care nu a stat în izolare la domiciliu

A fost aplicată cea de a doua amendă în Caraș-Severin pentru nerespectarea izolării la domiciliu. După femeia din Băile Herculane care a fost sancționată săptămâna trecută, acum a venit rândul unui bărbat din Bocșa.

„Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Bocșa a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat regimul legal al autoizolării la domiciliu. DSP mulțumește încă o dată, pe această cale, IPJ Caraș-Severin pentru sprijin și implicare în soluționarea acestor situații. Cuantumul amenzii contravenționale este de 10.000 de lei”, informează DSP Caraș-Severin. Persoana amendată sosise din Italia înainte să fie declarată toată țara zonă roșie.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Daniel Botgros, precizează că „IPJ Caraș-Severin a informat Centrul Județean de Coordonare și Control al Intervențiilor că, până la această dată, au fost efectuate verificări la 19 adrese unde se află 30 de persoane, cu privire la țările din care au venit, respectarea izolării la domiciliu sau alte aspecte”.

În ultimele 24 de ore, 112 persoane venite din străinătate din zone de risc au ajuns în județul Caraș-Severin. 4 dintre acestea au fost introduse în carantină de un echipaj al Jandarmeriei, iar 108 au fost preluate la limita de județ și conduse la domiciliu, unde vor sta în izolare timp de 14 zile.

Sursă foto: romania-insider.com

UPDATE 1, ora 15.40. Încă o amendă, a treia!

DSP a dat azi, 17 martie, cu ajutorul Poliției Caransebeș, încă o amendă. „Este vorba despre o femeie din satul Bojia, comuna Cornereva. Cuantumul e de 10.000 de lei. În total, până acum, DSP Caraș-Severin a aplicat a aplicat amenzi de 30.000 de lei”, informează reprezentanții instituției.

UPDATE 2, ora 16.35. A patra amendă!

A fost aplicată încă o amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu. „Sancțiunea a fost dată unei femei din Oțelu Roșu care a părăsit domiciliul pentru a-și rezolva niște documente. Sesizarea și sprijinul au venit direct de la comandantul IPJ Caraș-Severin”, informează DSP Caraș-Severin.

UPDATE 3, ora 20.20. Amenda numărul 5!

Încă un cărășean, al patrulea pe ziua de azi, a fost amendat pentru că a ieșit din casă deși avea obligația să stea izolat la domiciliu. Este vorba despre un bărbat din Târnova. Și în cazul său, amenda a fost de 10.000 de lei.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite