Suntem prezenți și pe

Caterincă pă bune, rele și lovele

„Am luat permisuuuu’!”. Două proaste. Una la volan, alta filmând-o [VIDEO]

Publicat cu

în

Într-o lume plină de bătuți/te în cap, aproape că nu ne mai poate mira nimic. Motiv să nu vă mirați nici dvs., cititorii resita.ro, că inaugurăm o rubrică dedicată ciudaților și ciudățeniilor din jurul nostru.

O filmare postată ieri pe rețelele de socializare arată unde pot duce prostia și inconștiența manifestate în trafic, la volan. Așa cum reiese din filmare, s-a întâmplat în Reșița, pe Bulevardul Republicii. Protagoniste, două tinere, care ar putea fi bănuite că au consumat ceva substanțe interzise. Deși ar putea fi vorba numai și numai de prostie în stare pură. (Xena Prințesa Șoselei)

Facebook Comments
Continuați
4 comentarii

4 Comments

 1. X

  21 octombrie 2020 at 17:17

  La cat de proaste sunt si airbag-ul a coborat din masina !

 2. Jale mare

  21 octombrie 2020 at 18:57

  Au fost si in zona parcului siderurgist? Am găsit de dimineață masina lovita in parcare, poate au fost tot ele

 3. Bogdan

  21 octombrie 2020 at 23:44

  Ce fain i, uuuu 🥴
  Fără permis 😂

 4. Lacucaracea

  11 noiembrie 2020 at 11:13

  Că este o catastrofă…OK nimic de zis. În primul rând a făcut greşala pe care au făcut-o şi conducători auto cu ,,ştate vechi” …s-a încadrat aiurea în alveolă / intersecție ( prea strâns,pe sensul celor care ies dintre blocurile turn să vireze spre Lidl).De unde rezultă şi faptul că nu a avut destul spațiu de manevră…,,nu mai punem la socoteală faptul că la ea nu s-a inventat pedala de frână”…În altă ordine de idei , în aproape toate intersecțiile este o problemă cu cocalarii / gherțoii comozi şi tupeişti, care-şi lasă maşinile parcate în bătaie de joc la adresa celorlalți participanți la trafic.Nu era cu nr.de Bulgaria cea albă ,din cărțile de tarot reiese că aparține lui Rahan de la AVA (pizzerie), tătucul de la Plastomet.Însă nu acesta era rău / incomod parcat în această situație (cauza)…avea o distanță rezonabilă față de colțul străzii (lungimea autoturismului din spatele său + spațiul dintre ele… aprox.5 m.),ci autoturismul din spatele lui stătea rău ( poate că ăla’merita ,,întâlnirea” cu cele două catastrofe ).Acolo în intersecție şi pe străduța adiacentă dintre blocurile turn, de multe ori am evitat tot felul de proşti parcați şi încadrați asemeni ăstora’.Dacă nu o făceam eu ,,îmi şifonau” autoturismul din vina lor, şi până să-l faci (repari) stai cu paguba , deranjul şi alte probleme cauzate de ,,accident” şi de lipsa folosinței acestuia ( bunului / autoturismului).Luați la pas toată Reşița în orice zi şi la orice oră vreți voi (ex.b-dul Muncii) şi uitați-vă câți parchează până în buza trecerii de pietoni ( înaintea ei ),de nu apuci să vezi pietonul decât în ultimul moment din cauza lor,la un pas de accident.
  Iar Miliția ,,o arde-n bulan” cu infractorii / interlopii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite