Ambulatoriul din Caransebeș a fost deschis. După ani și ani… de bătălii

După 18 ani de zile, gugulanii pot beneficia, în sfârșit, de serviciile medicale de care au nevoie: cardiologie, boli interne, ginecologie, chirurgie generală, ortopedie, chirurgie toracică, ORL, dermato-venerice, pneumologie, pediatrie, neurologie și chiar de psihiatrie pediatrică. Toate acestea se vor desfășura în noul ambulatoriu integrat în clădirea Policlinicii de la Spitalul Municipal din Caransebeș.

 

„Numai noi știm câte sacrificii, pasiuni, câte bătălii s-au dus pentru acest ambulatoriu. Din păcate, cineva, acum 18 ani, s-a gândit că nu ar fi rentabile aceste cabinete, s-au desființat și s-au înființat cabinete private, acum ambulatoriul a redevenit al spitalului. Adresez mulțumiri începând cu managerul Dena, continuând cu perioada zbuciumată a managerului Cican, îi mulțumesc domnului doctor Singh care a reușit deschiderea ambulatoriului și îi mulțumesc și domnului doctor Borcean că m-a stimulat atât de mult să ajungem să facem acest lucru în sfârșit. Cel mai important, cei mai câștigați sunt pacienții din Caransebeș și din zonă”, a declarat primarul Felix Borcean.

 

Venit de la Orșova special pentru acest moment, fostul manager Adrian Cican a declarat că e un vis devenit realitate și că va reveni oricând la Caransebeș, pentru a ajuta dacă va fi nevoie, prin experiența acumulată, mulțumind în același timp primarului Felix Borcean pentru sprijinul necondiționat din perioada mandatului de manager.

 

Lucrările au fost făcute de Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), cu sprijinul Asociației „Salvați Spitalul”, iar consultațiile se fac gratuit, zilnic, între orele 8-13, fiind decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available