Amenda, aproape cât valoarea lemnelor confiscate

 

Administratorul unei societăți comerciale a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că a depozitat material lemnos în fondul forestier de pe raza orașului Moldova Nouă în afara platformei primare a parchetului de exploatare și fără a deține documente de proveniență.

 

Ieri, 15 martie, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au confiscat aproape 24 de metri cubi de material lemnos de diferite specii, depozitați în fondul forestier de pe raza localității Moldova Nouă, în zona Podul Radimnei, în afara platformei primare a parchetului de exploatare. „Din verificările efectuate s-a stabilit că administratorul unei societăți comerciale de profil ar fi depozitat materialul lemnos într-o altă locație decât platforma primară, fără a deține documente de proveniență pentru materialul lemnos.”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Materialul lemnos, a cărui valoare este estimată la 6.000 de lei, a fost confiscat și predat în custodie reprezentanților Ocolului Silvic. Totodată, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă de 5.000 de lei, conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite