Amendă maximă pentru o femeie din Reşiţa care a abandonat pe stradă o pisică rănită

 

Pisica rănită era într-o pungă de plastic, aruncată pe strada Libertăţii din Reşiţa. Felina a fost preluată de poliţişti şi încredințată unei asociații pentru protecţia animalelor, care se va ocupa de tratarea și îngrijirea ei.

 

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizaţi, în această dimineaţă, că o pisică rănită zace abandonată pe strada Libertății din Reșița, într-o pungă de plastic. În urma verificărilor, aceştia au reuşit să identifice persoana care a abandonat animalul: o femeie de 48 de ani, din Reșița.

 

Potrivit legii, abandonarea animalelor constituie contravenţie și se sancționează cu amendă între 3.000 și 12.000 de lei. Pentru fapta comisă, femeia de 48 de ani a primit amendă maximă: 12.000 de lei.

 

Pisica a fost încredințată unei asociații pentru protecţia animalelor, care se va ocupa de tratarea și îngrijirea acesteia.

 

Poliţiştii îi îndeamnă pe cetăţeni să nu rămână indiferenți la astfel de fapte şi să sesizeze abandonul unor animale sau alte situații în care acestea sunt în pericol la telefon 0255/502699 sau prin email la cabinet@cs.politiaromana.ro.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite