American Football Open Day, un eveniment organizat în premieră în Parcul Siderurgistului din Reșița [FOTO]

Pe terenul sintetic amenajat recent de Primăria Reșița în Parcul Siderurgistului a avut loc, în weekend, un eveniment inedit organizat de Asociația Sportivă Reșița Locomotives: American Football Open Day. 

 

Jucătorii echipei Reșița Locomotives au făcut o demonstrație de fotbal american, la final oferind celor interesați posibilitatea să probeze echipamentul de joc, să învețe cum se aruncă și prinde balonul oval, dar și să se fotografieze în postura de practicanți ai acestui sport. „American Football Open Day, un eveniment la care au participat oameni faini și plini de voie bună! Ne bucurăm că ați fost alaturi de noi și că v-am putut arăta o parte din ceea ce înseamnă fotbalul american!”, au transmis reprezentanții Reșița Locomotives pe pagina de facebook a echipei de fotbal american.

 

Raul Siladi, cofondator al asociației sportive și component al echipei Reșița Locomotives, ne-a declarat că își propune ca astfel de acțiuni, de promovare a fotbalului american, să fie organizate în fiecare lună. Mai mult decât atât, „ne dorim foarte mult să facem echipă de copii (varianta fără placaje), cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani, și echipă de juniori Under 19. Oferim din partea clubului echipamentul de bază: cască și armură (shoulderpad). Și tricou și pantaloni de joc pentru cei care joacă în campionat. Ghete, mănuși si alte «accesorii» își achiziționează fiecare jucător”.
 
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available