Îți plac la nebunie semințele de dovleac? Sau alea de floarea-soarelui? Primăria Reșița îți dă un pont!

 

Vremea frumoasă din ultimele zile i-a scos din casă pe mulți reșițeni. Unii dintre ei s-au văzut nevoiți să plătească cu vârf și îndesat pentru o simplă plimbare prin oraș. Dar nu plimbarea propriu-zisă a fost cea care i-a costat, ci lipsa celor șapte ani de-acasă, constatată (și sancționată) de Poliția Locală.

 

„Profitând de vremea frumoasă din weekendul ce a trecut, foarte mulți reșițeni au ieșit în parcuri și în zonele proaspăt modernizate din oraș. Ne bucură acest lucru și ne dorim să vedem cât mai mulți tineri și bătrâni, singuri sau împreună cu familia, profitând de noile alei și parcuri, într-un mod civilizat”, transmite Primăria Reșița, într-o notă aparent optimistă.

 

Reprezentanții municipalității au constatat însă că, din păcate, mai există și persoane care, atunci când ies din casă, uită că spațiul public este al tuturor. Persoane care aleg să „decoreze” zonele prin care poposesc cu coji de semințe. „Este un «sport» tot mai întâlnit, dar pe care noi NU îl recomandăm. Astfel, colegii noștri de la Poliția Locală au «premiat» cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei mai multe persoane cu astfel de obiceiuri”, informează Primăria Reșița. Care oferă și un pont gratis celor care le place atât de mult să ronțăie semințe prin parcuri: „Dacă îți plac semințele, ia cu tine o pungă pentru coji, astfel vei rămâne și cu bani de suc”. Sau chiar de bere, am spune noi, pentru că nu te poți pune cu gusturile omului.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available