UPDATE. Analize coronavirus: Rezultat pozitiv la Caransebeș și negativ la Marcel Vela

Grupul de Comunicare Strategică a făcut în această seară mai multe anunțuri importante privind rezultatele ultimelor testări ce urmăresc posibile infectări cu coronavirus.

Pe de o parte, membrii Guvernului testați medical în seara aceasta au primit un răspuns negativ. Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atât pentru premierul Ludovic Orban, cât și pentru miniștrii care s-au testat, printre care și Ion Marcel Vela, cărășeanul din fruntea Afacerilor Interne. Mâine acestora li se vor lua probe pentru o nouă testare.

Pe de altă parte, tot în această seară, GCS a transmis că s-a ajuns la 89 de cazuri confirmate de coronavirus în România, cu 30 mai multe față de ziua anterioară! Cazul cu numărul 87 este o femeie din comuna Ticvaniu Mare, județul Caraș-Severin. În vârstă de 32 de ani, aceasta a venit din Italia în data de 10 martie, a fost băgată în carantină în Caransebeș, iar în 13 martie rezultatul testului pentru COVID-19 a fost pozitiv.

În mod surprinzător, reșițeanul în vârstă de 27 de ani confirmat cu coronavirus în urmă cu trei zile a primit azi rezultat negativ la ultimele testări. După cum vă informam, acestuia îi vor fi recoltate mâine alte probe. Doar dacă și aceste rezultate vor fi negative, pacientul va fi externat, cu 14 zile de concediu medical și autoizolare la domiciliu.

UPDATE, sâmbătă, 14 martie, ora 0.30
Încă doi cărășeni cu COVID-19 confirmat!
GCS anunță că s-a ajuns la 95 de cazuri de coronavirus la nivel național. Ultimele două sunt persoane din Caraș-Severin! Este vorba despre o femeie, de 27 de ani, sosită din Italia în 10 martie, carantinată în Dâmbovița și confirmată în 13martie, respectiv un bărbat de 55 de ani, venit din Italia, carantinat tot în Dâmbovița și confirmat în 13 martie. Se ajunge astfel la patru cărășeni confirmați cu coronavirus, dintre care unul, reșițeanul de 27 de ani, a primit ultimul test negativ.
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite