UPDATE. E de bine! Rezultat negativ pentru bărbatul din Reșița infectat cu coronavirus. Mâine îi vor fi repetate analizele

Testul făcut bărbatului de 27 de ani după ce a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara este negativ! Acest lucru nu înseamnă, deocamdată, că pacientul este vindecat.

„DSP Caraș-Severin a primit, astăzi, un rezultat negativ în cazul pacientului din Reșița, dar, mâine, îi vor fi recoltate din nou exudate. Dacă și aceste rezultate vor fi negative, pacientul va fi externat, cu 14 zile de concediu medical și autoizolare la domiciliu. În zilele 10 și 12 de la externare, trebuie trimise probe de materii fecale pentru analiză. Dacă vor fi negative și acelea, va avea voie în comunitate”, explică Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

În cazul contacților acestui pacient, încă sunt așteptate rezultatele analizelor de laborator.

Sursă foto: pressalert.ro

UPDATE, ora 22.15

Alt caz de coronavirus în Caraș-Severin!

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în urmă cu câteva minute că la nivel național au mai fost confirmate două cazuri pozitive, ajungându-se astfel la un total de 88 de persoane cu coronavirus. Unul din cele două cazuri, cel ce poartă numărul 87, îl reprezintă o femeie din județul Caraș-Severin. În vârstă de 32 de ani, aceasta a venit din Italia în data de 10 martie, a fost băgată în carantină în Caransebeș, iar în 13 martie a fost confirmată pozitiv.

Județul revine, așadar, la situația de a avea un caz de coronavirus, la doar câteva ore după ce situația bărbatului de 27 de ani din Reșița se schimbase în bine.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite