Anchete la Staționarul 3 și la Ambulanță după dezvăluirile din resita.ro! Dar și un plus de 100 de echipamente medicale!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița aduce azi lămuriri publice, ca urmare a apariției săptămâna trecută, în resita.ro, a articolului „(I)REAL! «Nu avem echipament!», strigă o asistentă de la Staționarul 3!“.

Ec. Alina Stancovici, managerul SJUR, precizează că vineri, 27 martie, la Staționarul 3 au fost trimise 60 de echipamente, care au fost completate sâmbătă, 28 martie, în jurul prânzului, cu alte 10.

„Incidentul petrecut sâmbătă după ora 16.00, despre care se face vorbire în articolul publicat de reșița.ro, a dus la demararea unei anchete, atât la nivelul Spitalului Județean de Urgență Reșița, cât și la nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, urmând a se analiza cele petrecute și a se lua măsurile care se impun.

De asemenea, azi, 30 martie, au mai fost livrate un număr de 20 de echipamente pentru Secția Boli Infecțioase și alte 20 pentru Secția Pneumoftiziologie”, informează managerul Alina Stancovici.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite