Un reșițean a fugit din autospeciala care-l ducea în carantină! Consecințele sunt penale!

Un reșițean preluat din Vama Nădlac de forțele de ordine pentru a fi dus în carantină a… evadat din autospeciala autorităților. A fost depistat o zi mai târziu, într-un taximetru din Caransebeș. Aflați care sunt consecințele!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița informează că, ieri, un bărbat care intrase în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei din Nădlac a fost urcat în autospeciala autorităților de la frontieră pentru a fi introdus în carantină, conform prevederilor ordonanțelor militare.

Reșițeanul a făcut cumva și a fugit chiar din mașina autorităților pentru a nu fi carantinat 14 zile, fapt pentru care procurorii de la Prachetul de pe lângă Judecătoria Reșița i-au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„Acesta a fost identificat astăzi la Caransebeș într-un autoturism de taximetrie. Atât bărbatul, cât și șoferul de taxi au fost introduși în carantină”, ne spun procurorii. Desigur că va suporta și o sancțiune contravențională, dar și prevederile noii Ordonanțe militare 4, adică va fi obligat să achite costul celor 14 zile de carantină, poate chiar și cele aferente șoferului de taxi.

Și din autoizolare sunt cărășeni care încearcă să iasă, așa că autoritățile din județ au amendat cu câte 20.000 de lei doi soți din Oravița pentru că au ieșit din autoizolare la domiciliu. „Au mai fost aplicate amenzi la Moldova Nouă, 10.000 de lei, Milcoveni, 20.000 de lei, Dognecea, 20.000 de lei, și Verendin, 20.000 de lei”, spune Daniel Botgros, comunicator oficial în Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Aproape 500 de cărășeni, amendați în ultimele 48 de ore! Nu au respectat prevederile din ordonanțele militare

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available