UPDATE. Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a decedat azi în Reșița, la vârsta de 43 de ani

Martin Tudor, fostul portar al echipei Steaua, a decedat la vârsta de 43 de ani. Aflat în Reșița, el a suferit azi-dimineață un infarct după ce s-a ridicat de la masă.

„Sunt devastat… Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Ştiu doar că era la Reşiţa şi a făcut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte”, a spus Gheorghe Chivorchian, fost preşedinte Daco-Getica, pentru gsp.ro.

De-a lungul carierei de jucător, Martin Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o la echipa bucureşteană, unde a câştigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 şi 2004/2005.

După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar naţionala României. (sursa: Mediafax)

„Martin Tudor a încetat din viață azi la vârsta de 43 de ani. A fost antrenorul nostru secund și antrenor cu portarii în sezonul 2017-2018. Pe această cale dorim să transmitem condoleanțe familiei”, este anunțul făcut de CSM Reșița.

Sursă foto: CSM Reșița

UPDATE, ora 19.50

Martin Tudor a mai avut problemă la inimă și în 2019, într-un cantonament în Turcia. Fostul portar era atunci în staff la Chiajna și i s-a făcut rău. A fost dus de urgență la spital și eliberat după o zi. De atunci, a evitat să vorbească despre asta. „Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Știu că atunci s-a speriat foarte tare”, a declarat Laurențiu Diniță pentru gsp.ro.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available