„Apa vie”, redescoperită de REȘIȚA ROCKS [VIDEO]

REȘIȚA ROCKS a lansat ieri, 2 decembrie, un nou lyric video. Realizat de artistul Xander Coza pentru piesa „Apa vie”, acesta este rezultatul colaborării cu Dana Borteanu, solistă a Teatrului German de Stat din Timișoara și membră a trupelor PRO MUSICA și ILIE STEPAN PROJECT. Pe lângă acestea, în anii ’90, Dana a activat în trupele ULTIMATUM, RAMSES și ARCA, trupe ce s-au bucurat de un succes deosebit. 

„Apa vie” a fost interpretată în original de grupul SILEX, ce a activat în a doua jumătate a anilor ’80 și până la începutul anilor ’90, perioadă în care a avut numeroase concerte în toată țara și a obținut o serie de premii la festivalurile importante din acea vreme.

Piesa face parte din albumul „Născuți din foc”, apărut în septembrie 2020 prin Universal Music România (în format digital) și Loud Rage Music (CD). Acesta conține 11 piese, cuprinzând genuri diferite, de la hard rock și melodic metal până la hardcore și death metal, semnalează reprezentanții Universal Music România. Melodiile au fost înregistrate alături de unii dintre cei mai valoroși muzicieni din România: Dana Borteanu (PRO MUSICA, ILIE STEPAN PROJECT), Călin Pop (CELELALTE CUVINTE), Ovidiu Anton, Costin Adam (PHOENIX), Octavian „Vita” Horvath (IMPLANT PENTRU REFUZ, BLAZZAJ), Vlad Busca (L.O.S.T.), Adrian „Molester” Dan (LOUDRAGE), Ionuț „Rocco” Frujina (ROCK N GHENA).

„Reșița Rocks nu este un simplu proiect, ci un tribut cu valoare adăugată de iluștri colaboratori, care au crezut la unison în ideea generoasă a inițiatorilor”, punctează Doru „Rocker” Ionescu.

Grafica îi aparține artistului Radu Damian, cunoscut pentru colaborările sale cu GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM sau Călin Pop (CELELALTE CUVINTE).

 

Stream, download sau cumpără albumul fizic: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocks

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music România:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

 

Sursă: Universal Music România

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite