UPDATE. Și tu poți fi… Moș Nicolae, pentru câinii de la padocul din Reșița!

Așa cum ne-a obișnuit în perioada sărbătorilor, Organizația Femeilor Liberale din Reșița organizează și acum, în decembrie 2020, acțiuni caritabile. 

Deoarece în acest an Moș Nicolae este așteptat în preajma alegerilor generale și pentru ca gestul lor să nu capete conotații specifice unei campanii electorale, reprezentantele OFL Reșița au ales să-și îndrepte atenția la început de decembrie către… patrupedele aflate în padocul de la marginea municipiului.

„Vino alături de femeile liberale în campania «Moș Nicolae, cu sacul plin de boabe, pentru cățeii din padocul reșițean»! Campania nu aduce voturi, e doar reciprocitate la iubire necondiționată.

Hrana pentru câini o poți lăsa la Primărie, la Registratură (prima cameră pe stânga, la intrare) însoțită de un bilețel cu numele tău, între orele 8-16”, este mesajul postat pe Facebook de Organizația Femeilor Liberale din Reșița. Astăzi, 4 decembrie, este ultima zi a acestei acțiuni, inițiată în ultima parte a săptămânii trecute.

UPDATE, sâmbătă, 5 noiembrie, ora 13.05

„1000 de kilograme de boabe pentru hrana prietenilor necuvântători din padoc s-au adunat în sacul lui Moș Nicolae!”, acesta este bilanțul acțiunii inițiate de femeile liberale din municipiu, a anunțat Luci Peia, președinta OFL Reșița. Aceasta mulțumește tuturor iubitorilor de animale care s-au alăturat campaniei, dovedind prin gestul lor că nimeni din comunitate nu e uitat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite