Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. Și tu poți fi… Moș Nicolae, pentru câinii de la padocul din Reșița!

Publicat cu

în

Așa cum ne-a obișnuit în perioada sărbătorilor, Organizația Femeilor Liberale din Reșița organizează și acum, în decembrie 2020, acțiuni caritabile. 

Deoarece în acest an Moș Nicolae este așteptat în preajma alegerilor generale și pentru ca gestul lor să nu capete conotații specifice unei campanii electorale, reprezentantele OFL Reșița au ales să-și îndrepte atenția la început de decembrie către… patrupedele aflate în padocul de la marginea municipiului.

„Vino alături de femeile liberale în campania «Moș Nicolae, cu sacul plin de boabe, pentru cățeii din padocul reșițean»! Campania nu aduce voturi, e doar reciprocitate la iubire necondiționată.

Hrana pentru câini o poți lăsa la Primărie, la Registratură (prima cameră pe stânga, la intrare) însoțită de un bilețel cu numele tău, între orele 8-16”, este mesajul postat pe Facebook de Organizația Femeilor Liberale din Reșița. Astăzi, 4 decembrie, este ultima zi a acestei acțiuni, inițiată în ultima parte a săptămânii trecute.

UPDATE, sâmbătă, 5 noiembrie, ora 13.05

„1000 de kilograme de boabe pentru hrana prietenilor necuvântători din padoc s-au adunat în sacul lui Moș Nicolae!”, acesta este bilanțul acțiunii inițiate de femeile liberale din municipiu, a anunțat Luci Peia, președinta OFL Reșița. Aceasta mulțumește tuturor iubitorilor de animale care s-au alăturat campaniei, dovedind prin gestul lor că nimeni din comunitate nu e uitat.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite