„Aproape imperfect”. Artă digitală și fotografie la Muzeul Banatului Montan

 

Muzeul Banatului Montan va găzdui, astăzi, 25 iunie, o expoziţie a cursanţilor Secţiei de Artă fotografică a Școlii de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reşiţa.

 

Sub genericul „Aproape imperfect”, 12 cursanţi din anii I şi II de la Secția de Artă fotografică a Școlii de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reşiţa, coordonată de Flavian Savescu, îşi vor expune o parte dintre lucrări – imagini vizuale cu valoare creativă – pe simezele Muzeului Banatului Montan. Vernisajul expoziţiei de artă digitală și fotografie va avea loc marţi,  25 iunie, ora 17.00.

 

„Imaginăm povești, stârnim întrebări și lansăm provocări celor ce sunt atrași de această artă vizuală pe care îi invitam alături de noi pentru a intra în lumea formelor, culorilor, umbrelor. Fiecare cursant propune un mini proiect realizat din trei imagini sau fotografii prin care încercăm să renunțăm la limitele fotografiei prin prioritizarea creației în fața observației, a imaginarului în fața documentarului. Expoziția este, în bună parte, un îndemn la visare”, transmit organizatorii.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available