Trei tineri din Caransebeș, arestați pentru tentativă de omor

 

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin au dispus astăzi, 24 iunie, trimiterea în arest preventiv pentru 30 de zile a unor tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, din Caransebeș, acuzați de tentativă de omor.

 

Trei tineri sunt bănuiți că vineri, 21 iunie, în jurul orei 13.00, în timp ce se aflau pe strada George Buitu din Caransebeș, l-au agresat fizic pe un cunoscut în vârstă de 29 de ani, lovindu-l în zona capului cu obiecte contondente din lemn. În urma agresiunii, acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat, stabilindu-se că leziunile provocate prin agresiune i-au pus în primejdie viața, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

„Cei trei tineri bănuiți de comiterea faptei au fost identificați de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Municipiului Caransebeș și au fost reținuți pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri. Cercetările sunt continuate în acest caz de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.”, menționează reprezentanții IPJ. Aceștia țin să precizeze că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available