Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. Aquacaraș a oprit furnizarea apei în întreg orașul Bocșa

Publicat cu

în

O avarie apărută azi, 7 ianuarie, la conducta principală de apă a orașului Bocșa a impus întreruperea furnizării apei în întreaga urbe.

„Ne cerem scuze cetățenilor și utilizatorilor noștri din Bocșa, dar suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile în vederea eliminării unei avarii apărute la conducta principală, astăzi, 07 Ianuarie 2021, între orele 12:20-14:30. Vor fi afectaţi consumatorii din întreg orașul Bocșa.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș  SA – Exploatarea Bocșa”, anunță conducerea companiei de apă și canalizare.

Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Exploatare Bocșa a SC Aquacaraș SA la numărul de telefon 0255/525034 sau 0724/566225.

UPDATE, ora 14.25

Aquacaraș anunță că furnizarea apei nu va putea fi reluată la ora anunțată, orașul urmând să rămână în continuare fără apă până după ora 19: „Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor, dar ora preconizată inițial se va modifica datorită unor probleme apărute pe parcursul intervenției, așadar în jurul orei de 19.30 vom relua furnizarea apei potabile! Mulțumim cetățenilor pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate2 ore în urmă

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitate13 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile15 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate16 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate17 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație18 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate22 de ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitateo zi în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politicăo zi în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sport2 zile în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Cele mai citite