Arme deținute ilegal, găsite de polițiști la Reșița și Goruia

 

Armele tip airsoft au fost găsite în urma unor percheziții domiciliare efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița.

 

Polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat două percheziții domiciliare, în Reșița și comuna Goruia, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

 

„În urma activităților au fost ridicate trei arme neletale, cu aer comprimat, supuse autorizării și aproape 1.500 bucăți de diaboluri metalice, care ar fi fost deținute fără drept. Persoanele în cauză nu erau autorizate conform legii, pentru deținerea de arme neletale, supuse autorizării”, a declarat purtătorul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Polițiștii fac precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite