Arsenal militar descoperit în casa unui bărbat din Ciclova Română! Printre arme, una din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial

 

Polițiștii au percheziționat casa unui bărbat de 60 de ani din comuna Ciclova Română după ce medicii de la Spitalul Orășenesc Oravița au sesizat faptul că acesta se prezentase la unitatea medicală având o plagă la nivelul capului, posibil produsă prin împușcare. Într-una dintre încăperile casei, special amenajată, oamenii legii au descoperit un adevărat arsenal militar.

 

Mai multe arme, una datând posibil din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, precum și muniție, dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroșocuri confecționat artizanal, precum și alte obiecte folosite la confecționarea armelor – au descoperit oamenii legii la domiciliul unui bărbat de 60 de ani din comuna Ciclova Română. Potrivit polițiștilor, întregul arsenal era depozitat într-o cameră asigurată cu măsuri de securitate improvizate. Armele și muniția, precum și toate celelalte dispozitive și obiecte artizanale au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

 

Descoperirea a fost făcută după ce, în cursul dimineții de luni, 14 martie, polițiștii au fost sesizați de medicul de gardă al Spitalului Orășenesc Oravița despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 60 de ani, care prezenta o plagă la nivelul capului, posibil produsă prin împușcare. „Din verificările efectuate s-a stabilit că nu au existat conflicte sau neînțelegeri între bărbat și membri ai familiei sau alte persoane, la nivelul poliției nefiind înregistrate sesizări sau plângeri în legătură cu acesta. Ulterior, bărbatul a fost examinat de către medicul legist, iar în urma concluziilor medico-legale, nu s-a confirmat faptul că plaga ar fi fost produsă prin împușcare, bărbatul nefiind rănit grav și refuzând internarea. În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi examinat de un medic specialist pentru demararea procedurii internării provizorii, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni medicale”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

 

 

Sursă foto: IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available