Atelier de mărțișoare și expoziție de artă fotografică la Muzeul Banatului Montan din Reșița

 

Primăvara este întâmpinată la Muzeul Banatului Montan din Reșița cu două evenimente dedicate femeii: un atelier creativ de confecționat mărțișoare și o expoziție de portrete fotografice feminine.

 

„Mărțișorul – Simbolul primăverii” este intitulat atelierul creativ ce va avea loc luni, 27 februarie, la Muzeul Banatului Montan Reșița, cu participarea elevilor din ciclul primar de la Liceul Teologic Baptist din Reșița, Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița și Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă. În cadrul atelierului, aceștia vor viziona materiale video cu caracter interactiv despre semnificația zilei de 1 Martie și vor picta mărțișoare realizate din gips.

 

În așteptarea primelor zile ale primăverii, Muzeul Banatului Montan din Reșița va găzdui şi expoziția de portrete fotografice cu titlul simbolic „Pentru Ea”. Vernisajul va avea loc marți, 28 februarie la ora 17.00, la sediul instituției, în sala Ion Sălișteanu și va fi completat cu momente muzicale susținute de Cvartetul Nuevo. Lucrările ce vor putea fi admirate pe simeze aparțin cursanților de artă fotografică din cadrul Școlii de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, profesor coordonator Daniel Pușcău.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite