Atenție, chiar se lucrează! Restricții de circulație impuse de Primăria Reșița

Lucrările la sistemul de canalizare menajeră din localitatea Secu vin la pachet cu restricții privind circulația rutieră din zonă. Timp de aproape o săptămână, Primăria Municipiului Reșița a instituit o serie de reguli pentru desfășurarea în condiții optime a lucrărilor de amenajare a infrastructurii de apă și canal.

Având în vedere lucrările de canalizare menajeră efectuate de Aquacaraș în localitatea Secu, Municipiul Reșița, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule pe tronsonul de drum cuprins între intersecția din Secu până la căminul pentru persoane vârstnice (de la numărul de casă 122 până la numărul 45), pentru perioada 18 – 22 mai 2020, în intervalul orar 8.00 – 17.00.

Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore.

Municipalitatea face apel la toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available