Măsuri de relaxare la Reșița! „Verde” la grădina zoologică, parcuri și biciclete

Starea de alertă instituită aseară de Guvernul României aduce câteva măsuri de relaxare în municipiul de pe Bârzava. Conform reprezentanților Primăriei Reșița, este liber la plimbări în parcuri, folosirea bicicletelor puse la dispoziție de municipalitate, precum și accesul la Grădina Zoologică „prof. Ion Crișan”.

Anunțul privind măsurile de relaxare a fost făcut în această dimineață pe pagina de socializare a Primăriei Reșița. Rămân închise, deocamdată, cinematograful și bazinul de înot. Conform anunțului făcut de administrația locală, reșițenii pot merge în parcuri, pot vizita Grădina Zoologică „Prof. Ion Crișan” și pot închiria gratuit bicicletele puse la dispoziție în cele șase locații din Reșița printr-un proiect din fonduri transfrontaliere.

După cum ați aflat cel mai probabil din anunțurile făcute de Guvernul României, începând de astăzi intrăm, pentru o perioadă de 30 de zile, în stare de alertă. Conform acesteia, circulația în interiorul Reșiței se va face fără declarație pe propria răspundere și fără limitări orare. Evident, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și a normelor de igienă personală. Totodată, masca devine obligatorie în spațiile publice închise. De astăzi puteți merge în parcuri, la grădina zoologică și puteți folosi bicicletele amplasate de municipalitate în cele șase locații (Centru, Universitate, Kaufland CET, Intim, Renk și Parcul Tricolorului). Toate aceste activități, REPETĂM, cu păstrarea distanțării sociale (minimum 1,5 m) și în grupuri de cel mult trei persoane”, spun reprezentanții Primăriei.

Pentru a închiria o bicicletă aveți nevoie de un smartphone și un card bancar valid. Bicicletele sunt disponibile pentru închiriere gratuită, dacă sunt folosite mai puțin de 4 ore.

Vizitarea  Grădinii Zoologice „Prof. Ion Crișan” se poate face de marți până vineri, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Redeschiderea pentru public va avea loc, așadar, marți, 19 mai.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite