Atenție la dezinfecția scărilor de bloc din Reșița! „Este obligatorie aerisirea ulterioară a spațiilor”

Primăria Municipiului Reșița face cunoscut faptul că începând de luni, 13 aprilie, se vor desfășura lucrări de dezinfecție în scările de bloc din cadrul asociațiilor de proprietari/ locatari de pe raza municipiului.

Efectuate prin operatorul de dezinsecție, dezinfecție și deratizare S.C. DD CHIM S.R.L., lucrările ar urma să se desfășoare, conform contractului, pe o perioadă de maximum 4 zile.

„Se va acționa mai întâi în blocurile de locuințe din cartierul Govândari, începând cu ora 11.00 (13 aprilie). Toate persoanele, dar în special cele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. În timpul lucrărilor și minimum o oră după efectuarea dezinfecției nu este recomandată circulația pe scările de bloc. Ulterior este OBLIGATORIE aerisirea spațiilor unde a fost efectuată dezinfecția. Substanța utilizată este hipoclorit de sodiu, produsul fiind avizat de Ministerul Sănătății”, detaliază Compartimentul de Comunicare și Relații cu Presa al Primăriei Reșița.

Municipalitatea roagă administratorii și/sau președinții asociațiilor de proprietari să faciliteze accesul operatorilor în blocuri.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite