COVID-19, record negativ! Ziua cu cele mai multe cazuri confirmate oficial, atât în Caraș-Severin, cât și la nivel național

523 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate oficial în ultimele 24 de ore în țara noastră. 10 dintre acestea sunt în Caraș-Severin. La nivel național, numărul total al cazurilor de infectare cu coronavirus se apropie de 6.000.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul total al cazurilor de infectare cu coronavirus în Caraș-Severin a ajuns la 48. Numai în ultimele 24 de ore au fost raportate 10 cazuri noi, aceasta fiind cel mai mare număr de pacienți testați pozitiv anunțat într-o singură zi, în Caraș-Severin, de la începutul epidemiei.

În ceea ce privește numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu sau în carantină, acesta este în scădere în Caraș-Severin. La acest moment, mai sunt în carantină 333 de persoane, iar în izolare la domiciliu, 848.

La nivel național, până astăzi, 11 aprilie, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 758 au fost declarate vindecate și externate, iar 282 au decedat.

CITEȘTE ȘI: COVID-19 în Caraș-Severin. 3 din ultimele 4 persoane infectate cu coronavirus sunt cadre medicale!

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite