Suntem prezenți și pe

Actualitate

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus confirmate în Caraș-Severin a depășit pragul de 50!

Publicat cu

în

Caraș-Severinul ocupă, la acest moment, locul 25 într-un top al județelor în ceea ce privește numărul cazurilor de COVID-19 confirmate și comunicate oficial. Cele mai multe cazuri sunt în Suceava, București și Hunedoara.

Alte 3 cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate oficial în ultimele 24 de ore în Caraș-Severin, numărul total al cazurilor raportate de la începutul epidemiei ajungând, astfel, la 51. La nivel național, 24 de județe înregistrează mai multe cazuri de COVID-19 decât Caraș-Severin. În regiunea vest, toate celelate 3 județe au un număr semnificativ mai mare de persoane confirmate pozitiv: Hunedoara – 303, Timiș – 284 și Arad – 249. Situația se explică, printre altele, prin faptul că în Caraș-Severin au fost făcute mult mai puține testări decât în celelalte județe.

În momentul de față, în Caraș-Severin sunt 329 de persoane în carantină și 795 în izolare la domiciliu. 3352 de persoane au ieșit din autoizolare, iar 196 au putut părăsi carantina.

La nivel național, până astăzi, 12 aprilie, au fost confirmate 6.300 de cazuri COVID-19. Dintre acestea, 310 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Până acum, dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate, iar 306 au decedat. Caraș-Severinul figurează oficial cu două decese din cauza COVID-19, cazuri prezentate la timpul respectiv în resita.ro.

CITEȘTE ȘI: COVID-19, record negativ! Ziua cu cele mai multe cazuri confirmate oficial, atât în Caraș-Severin, cât și la nivel național

 

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate7 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile9 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate10 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate11 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație12 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate16 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate19 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică20 de ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turism2 zile în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite