Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus confirmate în Caraș-Severin a depășit pragul de 50!

Caraș-Severinul ocupă, la acest moment, locul 25 într-un top al județelor în ceea ce privește numărul cazurilor de COVID-19 confirmate și comunicate oficial. Cele mai multe cazuri sunt în Suceava, București și Hunedoara.

Alte 3 cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate oficial în ultimele 24 de ore în Caraș-Severin, numărul total al cazurilor raportate de la începutul epidemiei ajungând, astfel, la 51. La nivel național, 24 de județe înregistrează mai multe cazuri de COVID-19 decât Caraș-Severin. În regiunea vest, toate celelate 3 județe au un număr semnificativ mai mare de persoane confirmate pozitiv: Hunedoara – 303, Timiș – 284 și Arad – 249. Situația se explică, printre altele, prin faptul că în Caraș-Severin au fost făcute mult mai puține testări decât în celelalte județe.

În momentul de față, în Caraș-Severin sunt 329 de persoane în carantină și 795 în izolare la domiciliu. 3352 de persoane au ieșit din autoizolare, iar 196 au putut părăsi carantina.

La nivel național, până astăzi, 12 aprilie, au fost confirmate 6.300 de cazuri COVID-19. Dintre acestea, 310 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Până acum, dintre persoanele confirmate pozitiv, 852 au fost declarate vindecate și externate, iar 306 au decedat. Caraș-Severinul figurează oficial cu două decese din cauza COVID-19, cazuri prezentate la timpul respectiv în resita.ro.

CITEȘTE ȘI: COVID-19, record negativ! Ziua cu cele mai multe cazuri confirmate oficial, atât în Caraș-Severin, cât și la nivel național

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite