Atenție, reșițeni! Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale în zona platformelor de colectare a gunoiului menajer

 

Având în vedere faptul că, odată cu încălzirea vremii, încep și lucrările de toaletare a copacilor și de igienizare a spațiilor verzi, Primăria Reșița le reamintește locuitorilor orașului ce reguli trebuie să respecte în ceea ce privește colectarea deșeurilor vegetale.

 

Potrivit măsurilor pentru buna gospodărire a municipiului Reșița aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 60/2020, deșeurile vegetale provenite din toaletările de arbori, arbuști, gard viu, precum și cele provenite din cositul ierbii de pe terenurile aferente asociațiilor de proprietari (domeniul public) trebuie depozitate pe spațiul verde sau în zona adiacentă suprafeței carosabile, cu acces auto pentru a putea fi ridicate ușor. „Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale în zona platformelor de colectare a deșeurilor municipale, pentru a evita amestecarea accidentală a acestora cu deșeurile menajere. Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite Biroul de presă al Primăriei Reșița.

 

Depozitarea deșeurilor vegetale în vederea ridicării de către lucrătorii primăriei se face, pentru asociațiile de proprietari, doar în zilele de luni și marți, cu anunțarea prealabilă a Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, la numerele de telefon: 0255220200 sau 0735450991, de luni până joi între orele 08 – 16 și vineri între orele 08 – 13. Din zonele de case, deșeurile vegetale se vor ridica în baza unei solicitări telefonice, la aceleași numere de telefon, conform datei și locației stabilite de comun acord.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available