Atenție, șoferi! Registrul Auto Român va elibera trei tipuri de documente doar cu programare

 

Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul și înlocuirea cărții de identitate a vehiculului se vor putea face la Registrul Auto Român (RAR) doar cu programare.

 

Începând de mâine, 15 noiembrie, verificările necesare pentru redobândirea certificatului de înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea cărții de identitate a vehiculului se vor face doar în baza unei programări, anunță Registrul Auto Român. Înainte de a se prezenta la reprezentanțele RAR, clienții vor trebui să intre pe site-ul www.rarom.ro, la secțiunea Programări, sau să sune la numărul de call-center 021/9672 și să obțină un număr de programare.

 

„Această măsură este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt”, precizează purtătorul de cuvânt al RAR, Roxana Dima.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite