UPDATE. Ați văzut-o? Anunțați imediat Poliția! O fată de 13 ani din Reșița a dispărut a doua oară într-o lună. Minora se afla într-un centru de asistență socială

 

O fată de 13 din Reșița este căutată de polițiști după ce a fugit dintr-un centru de asistență socială. Minora a mai fost dată dispărută în urmă cu o lună, când a plecat din zona unui parc din Reșița. Atunci, polițiștii au reușit să o găsească după aproximativ 12 ore.  

 

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată aseară, la ora 23.10, de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) că, în jurul orei 21.30, unul dintre minorii aflați în centru – Antonela Rebeca Farcaș, în vârstă de 13 ani – a părăsit centrul fără învoire și nu a mai revenit.

 

Antonela se afla în grija DGASPC după ce, în urmă cu o lună, pe 23 mai, a fugit de acasă. Atunci, dispariția a fost anunțată de către mama minorei care a sesizat faptul că aceasta plecase, în jurul orei 16.00, din zona unui parc și nu a mai revenit acasă. Fata a fost găsită în cursul nopții pe raza municipiului Reșiței și a fost încredințată reprezentanților DGASPC.

 

Acum, după exact o lună, a dispărut din nou și cei care pot furniza informații cu privire la ea sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112. Antonela are 1.60 m, greutate 48 kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, ochi negri, fața rotundă. La data plecării purta o cămașă maro cu carouri, blugi albaștri tăiați în partea din față, pantofi sport negri.

 

 

UPDATE, ora 16.15

Antonela Rebeca Farcaș a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Reșița. „Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni sau contravenții și nu a suferit vătămări. Minora a fost încredințată reprezentanților Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin”, transmite IPJ Caraș-Severin.
Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite