Au fost stabiliți câștigătorii celor 12 bilete puse la bătaie de Primăria Reșița pentru megaconcertul Gregory Porter din 4 august

 

Dean Bowman, artistul american adoptat de Reșița, a extras numele celor 12 câștigători ai concursului lansat de Primăria Reșița. Extragerea a avut loc astăzi în Centrul Civic al municipiului, locul în care va avea loc pe 4 august megaconcertul „Love songs by Gregory Porter”.

 

Concursul lansat de Primăria Municipiului Reșița în mediul online, „Câștigă un bilet la mega-concertul Gregory Porter”, s-a încheiat și și-a desemnat câștigătorii. Dintre zecile de utilizatori de Facebook care au răspuns corect la întrebarea concursului – Care e legătura dintre Los Angeles, Stockholm, Berlin, Roma și Reșița? – astăzi au fost stabiliți câștigătorii celor 12 bilete la marele eveniment care va avea loc pe 4 august în Centrul Civic al municipiului Reșița: „Love songs by Gregory Porter”.

 

Este vorba despre:

 

 1. Daniel Hentea
 2. Nicolae Rigo
 3. Mada Iacob
 4. Liviu Romanescu
 5. Marius Hudema
 6. Camelia Mot
 7. Florin Codilean
 8. Adina Radu
 9. Georgian Popovici
 10. Raluca Ianos
 11. Luisa Maria
 12. Viorel Petrică Scorilă

 

Extragerea – transmisă live pe pagina de Facebook Deschide Reșița – a fost efectuată de către Dean Bowman, artistul american adoptat de Reșița care va cânta în deschiderea concertului de pe 4 august, alături de o tânără reșițeancă al cărui nume nu a fost dezvăluit, administrația locală dorind să fie o mare surpriză pentru spectatori. „Noi, reșițenii, îl cunoaștem și suntem tare mândri! Pentru voi, cei care, poate, nu ați auzit încă de Dean, trebuie să știți că este originar din New York, a ajuns pentru prima dată în România în 2016, pe scena Festivalul de Blues din Poiana Lupului/Gărâna. Dean s-a căsătorit cu o reșițeancă și locuiește în orașul nostru, unde a deschis o școală de muzică și predă gratuit cursuri de gospel, soul și jazz. Un suflet mare și un muzician cu o voce excepțională, Dean Bowman împărtășește din harul său, pro bono, tinerilor din Reșița. Cu demnitate și multă dragoste. RESPECT!”, transmite Primăria Reșița.

 

Biletele pentru concertul Gregory Porter de pe 4 august sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-resita-concert-gregory…/

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite