Au încercat să sustragă un catalizator de la o mașină, dar au fost prinși

Doi bărbați au fost depistați după ce ar fi încercat să sustragă un catalizator de la o mașină. Incidentul a avut loc în satul Căvăran, comuna Constantin Daicoviciu.

Bărbații de 21 și 25 de ani, din județul Hunedoara, au fost surprinși de proprietarul autoturismului în timp ce  încercau să sustragă catalizatorul unui autoturism parcat pe un teren împrejmuit. Aceștia au încercat să fugă, plecând cu o mașină spre județul Timiș.

Imediat după sesizare, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pornit în urmărirea mașinii cu care se deplasau cei doi bărbați, aceștia fiind opriți de polițiștii timișeni, pe raza municipiului Lugoj. Cei doi tineri au fost preluați de polițiștii cărășeni și conduși la sediul Poliției Municipiului Caransebeș.

Din primele cercetări, s-a stabilit că doi bărbați s-au deplasat cu un autoturism în localitatea Căvăran, unul dintre cei doi ar fi încercat să taie catalizatorul autoturismului, cu ajutorul unui flex, în timp ce al doilea tânăr aștepta la mașină, moment în care au fost surprinși de persoana vătămată. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii tentativă la furt calificat și continuă cercetările în acest caz.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available