Suntem prezenți și pe

Business

Au semnat 35 de agenți economici! Ofertă de 151 de locuri în anul I al Școlii Duale Reșițene, ediția a III-a!

Publicat cu

în

Cu doar câteva luni înaintea intrării pe piața muncii a primei promoții de absolvenți ai Școlii Duale Reșițene, în sala de ședințe a Primăriei s-au semnat contractele-cadru pentru oferta anului școlar 2020-2021.

„Deja netezim calea pentru anul școlar viitor! Primăria Municipiului Reșița, alături de Colegiul Tehnic Reșița, Colegiul Economic al Banatului Montan și 35 de agenți economici, a semnat luni contractele cadru pentru o ofertă generoasă a toamnei 2020, marca Școala Duală Reșițeană!”, anunță municipalitatea.

Anul acesta vor fi 151 de locuri disponibile absolvenților de clasa a VIII-a, în sectoarele producție și servicii. Elevii se vor putea specializa în meserii precum: sudor, electrician, lăcătuș, mecanic auto, tâmplar, ospătar, bucătar, lucrător hotelier, brutar-patiser, comerciant-vânzător.

Reamintim că absolvenții acestei forme de învățământ beneficiază de burse lunare, iar la finalizarea studiilor au siguranța unui loc de muncă, conform contractelor semnate la începutul studiilor cu agenții economici care au îmbrățișat inițiativa Primăriei Reșița, venită după câștigarea alegerilor locale din 2016 de echipa liberală condusă de Nelu Popa.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite