Avarie în rețeaua de apă potabilă din Oravița

 

Din cauza producerii unei avarii în rețeaua de distribuire a apei din Oravița, societatea Aquacaraș anunță oprirea furnizării apei potabile, timp de trei ore, în Piața Unirii și la imobilele de pe mai multe străzi din zonă.

 

„În vederea  eliminării unei avarii apărute pe Piața Unirii, se va opri furnizarea apei în data de 02.08.2021, între orele 15.0018.00. Vor fi afectați consumatorii de pe str. Piața Unirii, Mihai Novac, Mihai Eminescu, Damaschin Bojincă, 1 Decembrie, Valea Aurului, Emanoil Gojdu (parțial), Prieteniei (parțial) și George Coșbuc (parțial). Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SA –Punctul de Lucru Oravița. Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această oprire.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA – Dispecerat Central la numărul de telefon 0255-215643 sau 0766341274.”, transmite conducerea companiei Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite