Avarie în rețeaua de distribuție a apei în cartierul Lunca Bârzavei din Reșița

O avarie apărută în rețeaua de distribuție a apei în Reșița a impus întreruperea furnizării apei potabile, astăzi, 11 septembrie, pentru imobilele de pe mai multe străzi din Govândari.

„În vederea eliminării prompte a unei avarii apărute la rețeaua publică de distribuție a apei pe str. Țarcului, se va opri furnizarea apei potabile în data de 11 septembrie, între orele 11.00-18.00, suntem nevoiți să întrerupem alimentatea și pentru un segment al B-dului Republicii (de la Bl. 18 la Bl. 28). Vor fi afectaţi și consumatorii de pe Țarcului, Al. Domogled, Al. Ineu, Al. Baraolt și Rodnei (parțial). Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul S.C. AQUACARAȘ S.A.”, transmite conducerea companiei de apă și canalizare.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil ca apa să fie tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. „Dacă situația persistă, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A la tel. 0255/215643. Mulţumim cetăţenilor din aceste zone pentru înţelegere”, mai precizează reprezentanții firmei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite