Avarie pe Bulevardul Muncii din Reșița

 

Din cauza unei avarii produse la un branșament de la rețeaua de apă, în timpul lucrărilor efectuate de PORR Construct la intersecția bulevardelor Republicii și Muncii din Reșița, Aquacaraș a oprit furnizarea apei potabile în zonă, astăzi, 23 noiembrie, până la ora 16.00. 

 

„În vederea eliminării unei avarii produse involuntar de către SC PORR Construct SRL, la un branșament de la rețeaua de apă pe B-dul Muncii nr. 2, se va sista furnizarea apei potabile astăzi, 23.11.2023, de la ora 11:00 până la ora 16:00. Vor fi afectaţi consumatorii de pe B-dul Muncii nr. 2. Lucrarea va fi executată și remediată de către personalul SC AQUACARAȘ SA. Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat de această oprire.”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

 

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, precizează aceștia, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, poate fi contactat Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite